Ock

Ortaklarımızla beraber Nature For Us(Doğa bizim için) temalı,her ortağın bir ayı hazırladığı takvim etkinliğimiz Aralık ayının ikinci etkinliğiydi. Kıcı Oraokulu olarak hazırladığımız Şubat ayı sayfamızda köyümüzün zeytinlerini,kullanım alanlarını ve faydalarını konu aldık.

Ock

e-Twininnig DITA projemiz kapsamında Aralık ayının ilk etkinliği olarak öğrencilerimiz biyoçeşitlilik kavramı üzerine özgün kelime bulutlarını hazırladılar.

Ara

Öğrencilerimiz çevrelerindeki bitkilerin ve hayvanların resimlerini kendi bakış açılarından fotoğraflayarak proje ortaklarımız ile paylaştılar. Etkinlik sayesinde çevrelerinde bulunan bitki türlerinin isimlerini öğrendiler.

Ara

DITA (Discover Tell Archive) projemizin Kasım ayı 1. etkinliği için öğrencilerimiz biyoçeşitlilik konusunu araştırdılar ve hazırladıkları sunu ile diğer proje ortaklarımıza öğrendikleri bilgileri sundular.

Ara

DITA (Discover Tell Archive) adlı projemiz için proje boyunca yapacağımız çalışmaları sergilemek amacıyla öğrencilerimiz ile beraber bir pano hazırladık.

Ekm

Okulumuz İngilizce öğretmeni Ennur SAĞLAM tarafından yürütülen DITA ( Discover,Tell,Archive) adlı projemiz Ekim ayında başlamıştır. Projede Türkiye'nin farklı illerinden 5 okul ortağı ve Portekiz, İspanya, Slovenya ve Romanya'dan katılan 5 yabancı okul ortağı bulunmaktadır. Projemize biz de 5/A, 7/A ve 8/A sınıflarımızdan toplam 9 öğrencimizle katılım sağlamaktayız.