Ock

"TÜRKÇE ÖĞRETİMİNDE İYİ UYGULAMALAR KONFERANSI"  Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından Şubat 2023'te İstanbul'da düzenlenecek Türkçe Öğretiminde İyi Uygulamalar konferansı için Okulumuz Müdür Yardımcısı Taner ÖZÇELLİK tarafından Türkçe derslerinde uygulanan "Türkçe Öğretiminde Deyimlerin Canlandırılmasıyla Yaratıcı Dramanın İşlevi" adlı çalışması Türkiye'deki en iyi 87 uygulama arasına girerek konferansta sunum yapmaya hak kazanmıştır.    Sayın Bakanımız Mahmut ÖZER'in Onursal Başkanlığını yapacağı konferansta Türkçe öğretimine yönelik yurt içi ve yurt dışında çalışmalar yapan kurumlar, Bakanlığımızın ilgili birimleri, akademisyenler, öğretmenler ve öğrenciler yer alacaktır. Konferansta sunumu yapılacak iyi uygulamalar derlenerek bildiri kitabı hâline getirilecektir. Tebrik eder, başarılar dileriz.

Ekm

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yazılan kurtuluş destanının gururu, heyecanı ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetimizin ilanının 99. yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun.

Nis

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Programa katılım gösteren bütün öğretmen, öğrenci ve misafirlerimize teşekkür ederiz. Bugünün küçükleri yarının büyükleridir.

Nis

Daha Güçlü Doğa Sevgisi adlı e-Twinning projesi kapsamında öğrencilerimizle güvenli internet panosunu hazırlayarak bilinçli ve doğru internet kullanımını öğrenmiş ve pekiştirmiş olduk.

Nis

Okulumuz Müdür Yardımcısı Taner ÖZÇELLİK yönetiminde gerçekleştirilen Daha Güçlü Doğa Sevgisi adlı e-Twinning projemizin panosunu öğrencilerimizle hazırladık.Öğrencilerimizle hem keyifli zaman geçirdik hem de doğamıza sahip çıkmanın önemine vurgu yapmış olduk.

Nis

''Daha Güçlü Doğa'' Projemiz kapsamında Müdür Yardımcımız Taner ÖZÇELLİK ve 7. Sınıf öğrencilerimizle doğa yürüyüşü yaptık. Doğamızı inceledik ve gözlem yaptık. Doğamızı seviyoruz.

Nis

Okulumuz Müdür Yardımcısı Taner ÖZÇELLİK yönetiminde başlatılan Yaşayan Tarimiz adlı eTwinning Projemizin panosu hazırlanmıştır.

Nis

Okulumuz Müdür Yardımcısı Taner ÖZÇELLİK yönetiminde başlanılan ve uygulanan "Yaşayan Tarihimiz" Etwinning Projesi  Kapsamında Öğrencilerimizle Tarihi Bir Yolculuğa Başladık. İlk olarak bugünkü Türkiye sınırları içerisinde inşa edilen ilk cami olduğu kabul edilen Habib-i Neccar Cami'sine gidildi. İkinci olarak Antakya'da olan ve Hristiyanlık için ilk kilise olarak bilinen St. Pierre Kilisesi gezildi. Son olarak Hatay ilimizin merkez ilçesi Antakya'da bulunan ve dünyanın ikinci büyük mozaik eserleri koleksiyonuna sahip olduğu söylenen Antakya Arkeoloji Müzesi gezildi tarihin kokusu buram buram çekildi ve tarih beyinlerimizde yeniden canlanmış oldu. Gezimize daha sonra katılan okul müdürümüz Ahmet ODUNCU ile geziye  Altınözü de dahil edilmiştir. Böylece ayrıca cam teras ve ters ev de gezilmiştir.

Nis

Okulumuz Müdür Yardımcısı Taner ÖZÇELLİK yönetiminde "Daha Güçlü Doğa Sevgisi" Projemiz başlamış olup öğrencilerimizle uygun zemin arayışı yapılmıştır. Bu projemizin amacı öğrenciler arasında çevre bilincini artırmayı amaçlamaktadır. Projede izlenecek adımlar: 1. Okulumda çiçek açacak bir alan seçmek  2. Kompost yapımı  3.Seçilen alanın çiçeklenmesi  4. Özel bir anneler günü hediyesi           Bu projede yer alan öğrencilerimiz kompostun nasıl hazırlandığını, bitkilere ne gibi faydalar sağladığını öğrenecek ve bu konuda farkındalık kazanacak ayrıca edindiği deneyimler sayesinde doğa ile bağlarını güçlendirecektir.

Nis

Yaşayan Tarihimiz adlı eTwinning projemiz Okulumuz Müdür Yardımcısı Taner ÖZÇELLİK yönetiminde hayata geçirilmeye başlanmıştır. Projemizin amacı öğrencilerimizin farklı şehirlerdeki akranlarıyla işbirliği içine girerek yaşadığımız şehrin tarihini yurt içi ve dışına tanıtmaktır.

Mrt

Ülkemizde Orman Haftası 21 Mart'ı içine alan haftada kutlanmaktadır. Orman Haftası sebebiyle çocuklarımaz ağaç ve orman sevgisini aşılamak, çevre duyarlılığı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla fidan dikme etkinliği gerçekleştirilmiştir. Ormanlar bizim oksije kaynağımız, gelecek değerlerimize bırakacağımı en önemli milli değerlerimizdendir.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine görevli trafik memurunun da katılımıyla trafik eğitimi verilerek gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

Ock

Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle beraber güzel bir dönemi geride bıraktık.

Ock

Aralık ayının son etkinliği olarak öğrenclerimiz Qr Code oluşturmayı öğrendi ve evlerinde,kendi bölgelerinde yetişen ürünleri nasıl kullandıklarını gösteren fotoğraflar ve videolar çekerek kod oluşturdular.