T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
HATAY / BELEN - Kıcı Ortaokulu

Kıcı Ortaokulu

Telefon
03264461136
Belgegeçer
.
WEB
https://kiciortaokulu.meb.k12.tr
Adres
Kıcı Mahallesi No 177 BELEN/ HATAY
Vizyon
Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.
Misyon
Eğitim öğretim faaliyetini sürdüren bir ilköğretim okulu olarak; Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, Okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, Üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, Birbirlerine karşı saygılı, çalışkan, ahlaki değerleri yüksek, çağdaş ve demokratik öğrenciler yetiştirerek; çevreyi etkileyerek, topyekûn değişim ve kalkınma sağlamak.
Başarılar
2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında yapılan TEOG yerleştirme sınav sonuçlarına göre 2 öğrencimiz Fen Lisesine 1 öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesine, 6 öğrencimiz Anadolu Lisesine, 1 öğrencimiz Anadolu İmam Hatip Lisesine, 1 öğrencimiz Anadolu Meslek Lisesine, kayıt yaptırmıştır.
Öğretmen :10
Öğrenci :71
Derslik :8
Kütüphane Kitap Sayısı :1500
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler
08:20 15:20
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
Ulaşım
Okulumuz E-5 Kara yoluna 500 metre mesafede olup ulaşım dolmuşlarla sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Belen İlçesi Kıcı Mahallesi(Köyü) E-5 Kara yolu üzerinde kurulmuş şirin bir köydür.Köy halkı genel olarak geçimini hayvan besleyiciliği , tarım faaliyetleri ve çevre iş yerlerinde çalışarak sağlamaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezine 35 km , İlçe merkezine 6 km´uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu
Öğrencilerimiz 2017-2018 Eğitim Öğretim döneminde Fen Lisesi ,Sağlık Meslek Lisesi ve Anadolu Liselerinde öğrenim görme hakkı kazanmıştır.
Sportif Etkinlikler
2017-2018 döneminde düzenlenen ilçe Yıldız Kızlar Voleybol turnuvasında takımımız şampiyon olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır