TÜRKÇE ÖĞRETİMİNDE İYİ UYGULAMALAR KONFERANSI

"TÜRKÇE ÖĞRETİMİNDE İYİ UYGULAMALAR KONFERANSI"  Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı tarafından Şubat 2023'te İstanbul'da düzenlenecek Türkçe Öğretiminde İyi Uygulamalar konferansı için Okulumuz Müdür Yardımcısı Taner ÖZÇELLİK tarafından Türkçe derslerinde uygulanan "Türkçe Öğretiminde Deyimlerin Canlandırılmasıyla Yaratıcı Dramanın İşlevi" adlı çalışması Türkiye'deki en iyi 87 uygulama arasına girerek konferansta sunum yapmaya hak kazanmıştır.    Sayın Bakanımız Mahmut ÖZER'in Onursal Başkanlığını yapacağı konferansta Türkçe öğretimine yönelik yurt içi ve yurt dışında çalışmalar yapan kurumlar, Bakanlığımızın ilgili birimleri, akademisyenler, öğretmenler ve öğrenciler yer alacaktır. Konferansta sunumu yapılacak iyi uygulamalar derlenerek bildiri kitabı hâline getirilecektir. Tebrik eder, başarılar dileriz.

24-01-202324-01-2023

Yayın: 25.01.2023 - Güncelleme: 25.01.2023 01:12 - Görüntülenme: 161